Algemene en Reserverings Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van de thema/vakantieweken in Quinta Verde.

Quinta Verde is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal of ongelukken. Dit blijft uw eigen verantwoordelijk net als thuis. Het betreden of gebruik van alle ruimten in Quinta Verde, de tuin, het zwembad, de barbecueplaats of andere plaatsen op het terrein van Quinta Verde, valt onder verantwoordelijkheid van de gast/bezoeker. De reis naar Quinta Verde als ook andere risico's is voor eigen rekening. Wij adviseren u om hiervoor een reisverzekering op te nemen.

Indien u eigendommen van Quinta Verde beschadigt of vernielt wordt hiervoor het bedrag van de totale vervanging ( inclusief arbeidsloon) in rekening gebracht.

Alle kamers, cursusruimte en onbijtkamer zijn rookvrij, voor rokers is er een mooi terras met meubilair aanwezig.

Quinta Verde, inclusief de docenten, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor indirecte schade en gevolgschade. Quinta Verde, inclusief de docenten, zijn niet aansprakelijk voor enige schade aan derden, ontstaan door handelingen van de deelnemer. 

Reserverings voorwaarden

Als uw reservering is ontvangen sturen wij u per e-mail of per post de bevestiging. Bij de aanmelding van de Reiki- en lotgenotenweek ontvangt u een vragenlijst. Uw reservering is pas definitief is als 50% van de totale cursuskosten aanbetaald en ontvangen is op onze Portugese bank en na het retourneren van de vragenlijst.  De andere 50% dient u 5 weken voor uw aankomst te betalen op dezelfde rekening. Bij annulering door eigen omstandigheden of familieomstandigheden vergoeden wij 50% van het totale bedrag tot 14 dagen voor de aanvang van de cursus. Dus de aanbetaling is niet terugvorderbaar. Wij adviseren u om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

De tarieven zijn per persoon, per cursusweek.

De week gaat door bij deelname van minimaal 6 personen. Met uitzondering van de lotgenotenweek: deze week gaat door bij minimaal 4 deelnemers. De inschrijfdatum sluit 6 weken voor aanvang van de cursusweek. Bij onvoldoende deelnemers (<6) wordt de week geannuleerd door Quinta Verde en krijgt u de volledige aanbetaling terug.

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Volgorde geschiedt op binnenkomst van de aanbetaling.

Uw bent welkom op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur en de cursusweek  
sluit op de vertrekdag om 11.00 uur.

Quinta Verde behoudt zich het recht voor een deelnemer te kunnen weigeren indien blijkt dat het volgen van een cursusweek niet verantwoord is. In dat geval is er zo spoedig mogelijk overleg met u.

 

Inclusief:

- 7 overnachtingen

- 3 maaltijden per dag

- koffie, thee en water tijdens de cursustijden

- cursus onder deskundige begeleiding
 

Niet inclusief:
- Reis- en annuleringsverzekering
- vliegticket naar Lissabon (deze dient u zelf tijdig te boeken (TAP-air, KLM,Transavia of Easyjet))
- Transport van en naar het vliegveld in Lissabon  (autohuur, is mogelijk op vliegveld Lissabon)
- extra drankjes buiten de maaltijden en de cursustijden
- deelname aan het keuzeprogramma op de middag
- individuele consulten (healing, reading of Reiki) 

 

  • Wie zijn wij?
  • Individuele Consulten
  • Middagprogramma
  • Dagindeling

  • Fruitbomen

    Bloem

    Bloem