Reiki Weken

Reiki-week

Reiki volgens Usui Shiki Ryoho  

Opfriscursus Reiki én Reiki-1 cursus

Bij voldoende deelnemers wordt in onderling overleg een week ingepland. 

Reiki

Reiki op herhaling.

Voor iedereen die al eerder een Reiki cursus heeft gevolgd organiseren we een week Reiki op herhaling.
Het kan kort of lang geleden zijn dat je een Reiki cursus hebt gevolgd, maar er niets meer mee doet. Dat kan het gevoel geven dat je de verbinding met Reiki kwijt bent, of dat je niet weet hoe dit weer op te pakken.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je Reiki niet meer beoefent en je toch het verlangen hebt om dat weer een plaats in je dagelijkse leven te geven.
Dan heb je nu de gelegenheid om dit te doen tijdens een vakantieweek bij Quinta Verde in Portugal.

Deze week is ook bedoeld voor diegenen die Reiki beoefenen, maar hun ervaringen willen verdiepen en uitbreiden. Uit ervaring weet ik dat het heel bijzonder is om elkaar een week lang dagelijks te behandelen, en omgekeerd behandeld te worden. Het kan je persoonlijke processen verdiepen en je verbinding met Reiki sterker maken.
Deze week is toegankelijk voor alle Reikigraden.

Gedurende zes ochtenden nemen we alle aspecten van de Reikicursus weer eens door. Zoals de handposities van de zelfbehandeling, de tafelbehandeling en de stoelbehandeling; het gebruik in acute situaties; de geschiedenis van Reiki en de leefregels. Verder is er ruimte voor je eigen vragen en thema's.
Daarnaast zullen we elkaar dagelijks een Reiki behandeling geven, liefst in duo's.
Je hoeft niet opnieuw ingewijd te worden, omdat je de inwijdingen -die eenmalig zijn- al hebt gehad. 

Reiki werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Het activeert het zelfgenezend vermogen, scherpt de intuïtie aan, geeft meer ontspanning en biedt meer inzicht in het eigen functioneren en zijn. Reiki heft blokkades op en werkt niet alleen op de symptomen, maar gaat ook op zoek naar de onderliggende oorzaken. Dit behandel- en leerproces werkt bij iedereen anders. Het ontwikkelt zich voortdurend, bevordert innerlijke groei en brengt meer evenwicht in je leven.

 Nieuw!
Reiki-1 cursus.
Voor diegene die interesse hebben in Reiki en nog niet eerder een cursus Reiki gedaan hebben, bestaat nu de mogelijkheid om tijdens deze week de Reiki-1 cursus te volgen.

De eerstegraads Reikicursus bestaat uit vier ochtenden van 3 uur. Om Reiki als geneeswijze te kunnen gebruiken zijn 4 inwijdingen volgens de traditie van Usui Shiki Ryoho nodig om een blijvende verbinding tussen Rei en ki te maken. Verder leer je de geschiedenis van Reiki kennen en de fundamentele handposities voor de behandeling van jezelf en van anderen.

Er wordt veel geoefend, zodat je aan het einde van de cursus meteen aan de slag kunt. Ook weet je dan precies hoe je Reiki voortaan in jouw eigen leven kunt toepassen. 

Marijke Vink is van huis uit maatschappelijk werkende, zo'n 20 jaar werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en gespecialiseerd in systeemgerichte gezinsbegeleiding. Sinds 1998 heeft ze als Reikimaster, astroloog en coach een eigen praktijk. Hierin staat het verkennen en ontwikkelen van ieders eigen kracht centraal.
Marijke's werkzaamheden als Reikimaster bestaan uit het geven van Reiki cursussen en -behandelingen. Met haar ruime ervaring organiseert ze daarnaast een aantal activiteiten voor cursisten en biedt ze hen mogelijkheden om hun ervaringen uit te breiden en te verdiepen.

Er bestaat de mogelijkheid om tijdens deze week uw horoscoop laten analyseren. Neem dan ruim van tevoren contact op met Marijke om uw gegevens door te geven en uw vragen te stellen. U krijgt dan een horoscoopanalyse op papier en een gesprek van ongeveer 1 ½ uur. De kosten hiervoor bedragen € 85,00.

Kosten Reikiweek: zie tarieven

Docent: Marijke Vink
Voor meer informatie: tel. 0416 -361833
www.marijkevink.nl
Email

  • Wie zijn wij?
  • Individuele Consulten
  • Middagprogramma
  • Dagindeling

  • Reiki

    Reiki

    Reiki