Middagprogramma Cursussen

Het middagprogramma

De opzet van alle cursussen is zodanig dat er op de ochtend aan het thema wordt gewerkt en dat de middagbesteding kan bestaan uit:
- individuele consulten (Healing)
- ontdekken van Portugal (dit gebeurd vaak in gezelschap van medecursisten).
- zwemmen of liggen bij het zwembad
- helpen in de tuin
- wandelen in de omgeving (verschillende routes zijn verkrijgbaar)
- op eigen gelegenheid (bij bezit van een auto) de omgeving bekijken

De middagen zijn vrij voor een eigen invulling, hieronder worden enkele suggesties gegeven.

Elke dag is er keuze genoeg voor het bezoeken van een strand of stadje. B&B Quinta Verde Ligt midden in een gebied met heel veel mogelijkheden voor het bezoeken van natuur, strand of cultuur van de prachtige Costa de Prata.

Ontdek Portugal

Quinta Verde ligt in een historisch zeer interessant gedeelte van Portugal. Er bestaat de mogelijkheid om naar één van de bezienswaardigheden in deze streek (Costa de Prata/Zilverkust) te gaan. U wordt gebracht en weer opgehaald maar u bezichtigt de stad op eigen gelegenheid. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar: Óbidos, Nazaré, Fatima, Alcobaça, São Martinho do Porto, Batalha en Caldas da Rainha.
Kosten voor het vervoer zijn extra.

Relaxen in de tuin

U kunt er ook voor kiezen om in Quinta Verde te blijven en hier heerlijk te relaxen bij het zwembad, in de tuin of in de boomgaard. In alle rust kunt u dan het ochtendprogramma laten bezinken, aantekeningen maken of nieuwe ideeën opdoen voor bijvoorbeeld tijdens de schilderweken. Er zijn diverse zitjes in de tuin waar u prima een boek kunt lezen (grote bibliotheek is aanwezig voor het lenen van een boek) of om heerlijk te zitten.
  • Wie zijn wij?
  • Individuele Consulten
  • Middagprogramma
  • Dagindeling