Ronald Pannen & Margriet Mertens

Wie zijn wij?

Ronald&Margriet

Margriet Mertens (1958)

Ik ben de levenspartner van Ronald en moeder van een zoon en twee dochters.

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met mijn allereerste cursus op het gebied van bewustzijnsontwikkeling , het balletje ging rollen en van het een kwam het ander. De verandering in de kijk op mijn leven was ingezet en ging door. Ik wilde mezelf steeds beter leren kennen en dit proces gaat tot op de dag van vandaag door. In contact met anderen ontmoet ik de ander en mezelf en blijf ik leren van het leven zelf. Gaandeweg werd het steeds belangrijker voor mij om dit uit te dragen en hierover cursussen te geven aan anderen en dit levensgeluk door te geven.

Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van basisonderwijs(Pedagogische Academie), natuureducatie, mandalaschilderen, spirituele therapie, Egyption Healing, Therapeutic Touch, stervensbegeleiding en rouwbegeleiding.

Ik heb achtereenvolgens gewerkt als: verpleegster, beheerder bezoekerscentrum, natuur- en milieueducatief medewerkster, Montessorileerkracht Basisonderwijs, Remedial Teacher (m.n. rugzakbegeleiding) en rouwbegeleidster in het onderwijs en ik ben vanaf 2009 mede-eigenaar van B&B Quinta Verde in Portugal. 

Cursussen en workshops heb ik gegeven op het gebied van mandalaschilderen en rouwverwerking en daarnaast geef ik op verzoek Healingen.

De combinatie van het zorgen dat onze gasten het aan niets ontbreekt en het geven van cursussen in het voor- en naseizoen pas helemaal bij mij!


Ronald Pannen (1954)

Ik ben de levenspartner van Margriet.

Ongeveer 20 jaar geleden heb ik mijn eerste spirituele stappen gezet door een cursus Reiki 1 te volgen en ja als je eenmaal begint is de stap naar Reiki 2 maar klein. Hierna heb ik een opleiding Spiritueel therapeut gevolgd welke 2 jaar duurde en daarna ben ik verder op zoek gegaan en heb een opleiding tot Reader en Healer gevolgd welke 4 jaar duurde. Hierna ben ik samen met een mede cursist Readingen en Healingen gaan geven. In onze boerderij heb ik een stuk van de deel verbouwd en hier ontstond toen een prachtige praktijkruimte. Naast de ‘werkzaamheden’ gebruikten wij deze ruimte ook om elke dag te mediteren en incidenteel mandala’s te schilderen, yoga te beoefenen en mantra’s te zingen.

Ik vind het leuk om te organiseren , lekkere maaltijden te bereiden en gasten een prettig verblijf te geven. In mijn werkzame leven heb ik hier veel ervaring in opgedaan als facilitair manager (laatste 15 jaar) bij een groot bedrijf. Mijn grote passie is tuinieren en om van onze eigen moestuin en boomgaard te kunnen eten.

Wij hebben ervaren dat deelnemers aan de vakantieweken bij ons rust en ontspanning vinden. Het verblijf in onze luxe B&B, goede maaltijden en verzorging en innerlijke verrijking dragen daar een steentje aan bij. Maar zeker ook de sfeer van het gastvrije Portugal en het zonnige klimaat zijn een goede reden om uzelf vandaag nog zo`n vakantieweek te gunnen!

  • Wie zijn wij?
  • Individuele Consulten
  • Middagprogramma
  • Dagindeling

  • Bloem

    Bloem

    Bloem