Vakantieweken Portugal

4 Dingen die je moet weten over daten met een Portugese dame

Geplaatst op

Als je op vakantie gaat naar Portugal, dan kun je zo maar verliefd worden op een Portugese dame. In deze blog geven we je 4 tips voor hoe Portugese vrouwen en dames in elkaar steken.

1. Wij zijn romantisch onafhankelijk

We zijn als een mix van Amor de Perdição van Camilo Castelo Branco, Os Maias van Eça de Queiroz, een paar soaps die we ’s avonds kijken, en een lange lijn van sterke, hardwerkende vrouwen die het huis runden, kinderen opvoedden, en hen voedden met het weinige geld dat hun echtgenoten stuurden! Wees dus niet verbaasd als we weten hoe we het loodgieterswerk moeten repareren terwijl we (als we je leuk vinden) dolgraag je hand vasthouden. Diep van binnen zijn we erg romantisch.

2. Wij houden van eten

Wees niet verbaasd als we je, terwijl je in een plaatselijk restaurant van een Açorda de Gambas probeert te genieten, blijven vertellen over al die gerechten die je in andere restaurants moet proberen. Maar daar houdt het niet op. Je moet weten dat mama de lekkerste caldeirada maakt, papa een voortreffelijke sopa da pedra kookt, het café naast de deur de lekkerste chocolademousse van de planeet en heb ik je al verteld over het eten van oma!?

3. We houden van seks

Maar dat zullen we waarschijnlijk niet hardop zeggen. We zijn openhartig, eerlijk, en we zien onszelf niet als conservatief. Misschien komt het omdat we in een katholiek land zijn opgegroeid, of misschien zijn er bepaalde dingen die tussen de lakens moeten blijven… of op een van de vele afgelegen stranden van Portugal.

Wil je liever genieten van fijne seks in eigen land? Kijk dan op deze website voor spannende sexdates.

4. We houden van koken met jou

Dus wees een lieverd en hak de uien! Natuurlijk kunnen wij het ook – we doen het de hele tijd. Maar deze keer doen we het samen, dus waag het niet je tijd met ons te gebruiken om te klagen dat we uien in al onze gerechten doen. We gebruiken ook veel olijfolie, knoflook en tomaat, en daar klaag je niet over. Dus doe geen moeite om te zeggen dat je niet van uien houdt, want we laten het toch langs je smaakpapillen glippen. Je moet weten dat we niet wraakzuchtig zijn als je het niet eet, maar de volgende keer dat we bij iemand thuis komen, zou het zomaar kunnen dat er sopa de cebola (uiensoep) gevolgd door cebolada (uienstoofpot) op het menu staat!

Gerelateerde berichten

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden