Vakantieweken Portugal

Een Senseo zonder periodieke kalkverstopping, kan dat?

Geplaatst op

Je weet we hoe het zit wanneer de Senseo weer eens verstopt zit met kalkaanslag. Dan begint je dag net even wat minder in de flow, dan wanneer je gewoon heerlijk je koffie aan kan zetten. In de blog even we je de tools om deze nachtmerrie af te wenden. Heerlijke koffie zorgt voor een prettig begin van de werkdag waardoor je tot je beste arbeid komt. Lees snel verder en kom er achter hoe het zit.

Een nieuwe manier van huishouden

Om te zorgen dat Senseo ontkalken nooit meer nodig is, hebben we een superhandige oplossing voor je gevonden. Precies zo een waar je nog nooit over na had gedacht. Dat het überhaupt kan! Het werkt heel makkelijk: je sluit een apparaat met magneten aan op de hoofdaansluiting. Door de krachtige magnetische straling zal de kalk niet langer aan de leidingen hechten, maar in het water blijven. Deze techniek noemen we een technologische waterontharder. Zo kun je steeds prima genieten van je koffie, op de camping in Portugal bijvoorbeeld.

De voordelen van deze vorm van waterontharden

Er zijn meerdere manieren om water te ontharden, zoals met filters, chemische middelen en met technologische middelen, gelijkende op het apparaat hierboven beschreven. Wat is nu het voordeel van deze laatste optie ten opzicht van de anderen? In feite is het antwoord erg eenvoudig: je belast het milieu niet met chemicaliën en je hoeft de filters nooit te vervangen, dus het apparaat vraag geen onderhoud.

Nadelen van kalkaanslag

Kalkaanslag is funest voor apparaten in en buiten de keuken. In de leidingen van apparaten gaat kalk zitten en die raken daardoor verstopt. Het kan zelf zo zijn, dat wanneer je te laat bent om de apparaten schoon te maken, deze defect raken en je veel geld kwijt bent om ze te laten repareren. Dat wil je niet! Gelukkig is dit doemsenario te voorkomen met een gedegen waterontharder, de technologische variant in onze optiek, is daarvoor de geschikte optie.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden