Vakantieweken Portugal

Erotisch beelden en erotiek horen bij de mens

Geplaatst op

Al vele eeuwen geleden was men bezig met erotisch vertier. Zo zien we bijvoorbeeld bij opgravingen in Pompeii en Herculaneum verschillende bordelen met muurschilderingen die allerlei seksuele posities uitbeelden. Natuurlijk zijn er nog oudere beelden met een seksuele lading bekend, bijvoorbeeld de Venus van Willendorf, die tussen de 24000 en 22000 jaar voor Christus gemaakt is. Dit een vrouwenbeeldje met overdreven geslachtskenmerken. Het wordt in verband gebracht met een vruchtbaarheidscultus. In deze blog nemen we wat moderne, erotische activiteiten met je door. Dat is wellicht een leuk alternatief voor je gecancelde vakantie naar Portugal. 

Moderne, erotische vermaakopties

Tegenwoordig is er een heel scala aan beelden en diensten die in de erotische behoeften van mensen voorzien. Daarbij is het zeker niet het geval dat alles gericht is op daadwerkelijke seksuele handelingen. Er zijn ook activiteit die wel die associaties oproepen, maar eerder als vermaak bedoeld zijn. Er zijn veel bedrijven die zich hier mee bezig houden. Bij https://www.showtime-agency.nl/ vind je precies de act of workshop die je zoekt. Denk aan erotische danslessen of schilderen van naakmodellen. 

Call-girls / nieuwe bordelen

Ze zeggen dat een van de oudste beroepen van de wereld het vak van prostituee is. Tegenwoordig zijn er allerlei variaties op bedacht. Zo kun je bijvoorbeeld een call girl bellen, dan hoef je niet naar een prostituee toe, maar dan komen ze bij jou thuis. Ook zijn er privéclubs waar je naartoe kan en waar je entree voor moet betalen. Men zegt dat de dames die hier werken net even wat stijlvoller zijn. Je betaalt eigenlijk extra voor de luxe eromheen. 

Daarbij zijn er ook bordelen ontwikkeld waar je een entreebewijs betaalt en waar je eigenlijk zo lang kan vertoeven als je zelf wilt. Je hoeft het in dat geval niet bij 1 prostituee te laten.

Conclusie 

Erotische beelden, erotiek en erotische industrie zijn zo oud als de mens. Het is helemaal aan jezelf of jij deze menselijke activiteiten moreel juist vindt ja of den nee. Er is een scala aan activiteiten denkbaar binnen de erotische industrie. Waarbij een workshop erotisch dansen aan de ene kant van het spectrum staat, terwijl een bordeelbezoek aan het andere einde van het spectrum staat. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden