Vakantieweken Portugal

Hier moet je sushi eten in Lissabon

Geplaatst op

Op de een of andere reden zijn er honderden Japanse restaurants te vinden in en rondom Lissabon. Ze zijn overal, de keuken is favoriet bij zowel de lokale bevolking als toeristen die in het stadscentrum dineren. Lissabon ligt aan de Portugese kust en de havens liggen niet ver van het centrum. Dat betekent dat verse zalm, tonijn en andere rauwe lekkernijen gemakkelijk te vinden zijn. In deze blog vertellen we over de beste sushi restaurants in Lissabon. 

Sushi Factory

Sushi factory heeft een groot assortiment, waaronder varianten voor groente- en fruit liefhebbers. Hun voor €17 ‘all you can eat chef’s special’ is geweldig: hiermee vertrouw je de chef om zijn meest aanbevolen opties te serveren totdat je vol zit. Dit doen ze ook tijdens de lunch.

Süshiria

Het menu van Süshiria is echt heel goed. De echte sushi liefhebbers zijn groot fan van dit restaurant. Ze hebben fantastische schotels waardoor deze plek geweldig is om samen het eten te delen. Alles is redelijk geprijsd en de service alleen is al een bezoek waard. 

Mediavine

Dit is echt een traditioneel Japans restaurant: strakke lijnen, houten interieur en een rustige sfeer. Het ligt in een toeristische buurt en dat maakt dit niet het goedkoopste restaurant. Maar als je het kunt betalen, is het absoluut de moeite waard.

Restaurant Suntory

Qua sfeer is restaurant Suntory niet stereotype Japans. De sushi zelf is goed, maar de eigenaar heeft ervoor gekozen om een zen Japans eetcafé te creëren met een westerse cocktailbar, wat het anders maakt dan normaal. Het interieur lijkt op een prachtig spa-huis met een waterval. De popmuziek op de achtergrond en de cocktails zijn voor sommigen een vreemde combinatie. Het is eens wat anders, maar dat maakt het wel bijzonder. Moet je nog even wachten tot je in Lissabon zit en heb je na het lezen van deze blog trek gekregen in sushi? Komt vast in de Japanse sfeer en verwen jezelf met sushi van sushi Dordrecht.

Gerelateerde berichten

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden