Vakantieweken Portugal

Hoe kan ik voordelig kamperen in een duur land?

Geplaatst op

Er zijn een aantal vaste praktijken die het makkelijker maken om voordelig te kamperen. Dat is helemaal handig in een land dat duurder is in vergelijking met je eigen land. Lees snel verder in deze blog en doe er je voordeel mee.

Thuisshoppen

Het is slim om proviand mee te nemen naar de vakantiebestemming. Veel mensen gaan met de auto als ze gaan kamperen, maar ook de camper is een prima vervoersmiddel. Of je nu in een tent of caravan slaapt, het is in alle gevallen slim om thuis te shoppen. Producten kopen in Nederland is vaak voordeliger en je weet wat je koopt in termen van kwaliteit. Zo weet je wat je wel en niet lust. Wanneer je bijvoorbeeld kampeert op camping noorwegen, of staat in Portugal, dan is het erg fijn om zelf eten mee te nemen, want de kampwinkel of de shop in het centrum is velen malen duurder dan een winkel in Nederland. Dat komt omdat ze in Noorwegen geen loonbelasting betalen. Natuurlijk moeten de algemene voorzieningen wel betaald worden, dat geld wordt dus onder andere gehaald met de belasting op producten.

Alcohol

Een avondje doorzakken in Noorwegen is geen goedkope aangelegenheid. Het is zelfs een flinke aanslag op je budget. Ook dit kun je veel beter meenemen uit Nederland. Zo kun je toch een glaasje drinken op de camping.

Uiteten

Het uiteten gaan in het buitenland kan heel goedkoop, maar ook heel duur zijn. Het hangt helemaal af van het land waar je bent. Ga niet te vaak buiten de tentdeur eten, zo weet je zeker dat je budget niet al in een eerste week aangevuld moet worden vanaf je spaarrekening.

Conclusie

Moraal van dit verhaal is, dat je het beste je auto vol kunt laden met producten die in blik zitten (houdbaar zijn) en in het vakantieland een hoge prijs hebben. Dat is een stuk voordeliger kamperen in Portugal of Noorwegen. Ook buiten de deur eten kun je beter met beleid doen. Doe het dus niet te vaak!

Gerelateerde berichten

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden