Vakantieweken Portugal

Vakantiegevoel in je eigen tuin

Geplaatst op

Je tuin is een plek waar je veel meer mee kan dan dat je denkt. Je hoeft niet naar een ver land te reizen om een vakantiegevoel te krijgen! Dit kan je ook prima in je tuin doen. In dit blog geven we je wat tips hoe je je tuin wat exotischer en interessanter kan maken. Zodat je zelfs thuis het vakantiegevoel hebt.

Ideeën voor in de tuin

Er zijn heel veel dingen die je kan doen in je tuin om je tuin unieker en leuker te maken. Je kan bijvoorbeeld een pergola neerzetten om je planten tegen aan te planten. Dit geeft een leuke sfeer in je tuin, al helemaal als je een klimplant neerzet.

Ook kan je bijvoorbeeld meer structuur aanbrengen in je tuin. Doormiddel van hoogteverschil of verschillende bouwwerkjes neer te zetten. Kies voor kleuren die bij je tuin passen of juist voor exotische, zodat je tuin enorm opvalt. Dit hangt allemaal af van jouw smaak!

Plant ook veel verschillende planten, dit geeft variatie en dan valt er veel meer te zien in je tuin. Dan blijf je kijken en overal waar je kijkt zullen je dan dingen opvallen.

Planten die je kan neerzetten

Een leuk idee is om geurplanten neer te zetten, die brengen een hele leuke sfeer naar je tuin. Vooral de exotische geuren geven een ander gevoel aan je tuin. Een goede plant om voor te gaan is de lavendel. 

Je kan ook een leibomen neerzetten, die werken vaak als een goede afscheiding of windscherm. Zo kan je op een mooie manier privacy behouden in je tuin. 

Verder zijn verticale planten in een hangende bloemenbak ook een leuk idee om variatie te brengen aan je tuin.

Met deze tips kan je opnieuw leven blazen in je tuin. Zo heb je het vakantiegevoel toch nog terwijl je in de tuin zit en ben je binnen een paar stappen vanaf je deur op een hele andere plek!

Gerelateerde berichten

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden