Vakantieweken Portugal

Wat te doen in Flevoland?

Geplaatst op

Flevoland is best wel een interessante provincie als je kijkt naar wat er allemaal te doen valt. Het is natuurlijk een provincie die vrij nieuw is als je deze vergelijkt met andere provincies. Dat komt omdat heel Flevoland eerst onder water lag en in 1962 pas droog werd gelegd. Ondanks het gebrek aan verdere geschiedenis is er toch nog heel wat te doen in Flevoland. Als jij binnenkort deze prachtige provincie wil ontdekken, dan adviseren we jou om naar de volgende plekken te gaan:

Schokland

Schokland maakt deel uit van de Noordoostpolder. Schotland is een eiland vol met mysteriën. Het is namelijk een plek tussen land en water waar eeuwenlang mensen hebben gewoond die altijd hebben gevochten tegen de natuur. Het is prachtig gelegen en heeft een museum in de buurt over het eiland. Dit stukje grond is heel bijzonder dus daarom raden wij zeker aan om een bezoekje aan Schokland te geven als je in Flevoland bent.

Walibi pretpark

Walibi pretpark is één van de grootste pretparken in Nederland en ligt in Biddinghuizen. Het is één van de grootste pretparken van Nederland en heeft de bekendste achtbaan van Nederland namelijk de Goliath. Daarnaast staat Walibi bekend om zijn goede attracties en om zijn Halloween Fright Nights in October. Walibi is echt een leuk pretpark om te bezoeken als je in de buurt bent.

Bataviastad

Batavia Stad is gelegen in Lelystad en is een betoverende outlet. De outlet is gebouwd naar de sfeer van de jaren van de VOC. Het is een mooie outlet met alle bekende merken aanwezig. Naast dat bekende merken hier winkels hebben, zijn er ook Lelystadse merken die hier hun eerste winkel hebben. Bataviastad is ideaal voor een dagje uit. Het is namelijk net groot genoeg om de hele dag rond te lopen. Daarnaast zijn de prijzen voor merken, zoals Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Nike en Suitsupply ook nog een stuk lager dan dat ze elders liggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden