Het is de normaalste zaak van de wereld. Je hebt een lange revalidatieperiode achter de rug en dat mag best beloond worden. Hoe kun je dat beter doen dan met een vakantie naar Portugal? Portugal is een prachtig land. Het klimaat is er heerlijk en er is op alle vlakken voldoende te beleven, te zien en te voelen. 

Misschien kun je de vakantie naar Portugal bekostigen met de uitgekeerde letselschadevergoeding

Na een revalidatie van maanden ben je weer zo goed als helemaal fit. Dat heeft je wat bloed, zweet en tranen gekost. Dat mag dus beloond worden en een vakantie naar Portugal heb je dan zeker verdiend. Misschien kun je de reis bekostigen van de letselschadevergoeding die je gekregen hebt, na het goede werk van het letselschadebureau. Vergeet niet dat behalve het persoonlijke leed de medische behandelingen ook nog eens kostbaar kunnen zijn. Mocht je nou kosten hebben die direct het gevolg zijn van een ongeluk, dan is er sprake van letselschade. Je kunt die schade verhalen op de veroorzaker van het ongeluk. Roep dan wel de hulp in van een letselschadebureau, want een dergelijke schadevergoeding heb je niet zomaar binnen. Het vraagt vooral expertise en geduld.

Kies voor het letselschadebureau, zo voorkom je ook de stress die dit met zich mee kan brengen

Je kiest voor ontzorging door het inschakelen van een letselschadebureau. Zo voorkom je zelf de sores en de stress die de jacht op een schadevergoeding op kan leveren en kun jij je blijven richten op jouw herstel. Richting het einde van de revalidatie neem je alvast een voorschot op de vakantie die je naar Portugal gaat boeken. Want beloof ons dat jij jezelf wel gaat belonen als de lijdensweg achter de rug is. Dat heb je simpelweg verdiend!

Cruciaal is de schuldvraag en de erkenning van die schuld

Het letselschadebureau zal zich altijd eerst richten op de schuldvraag. Erkent de veroorzaker schuld, dan wordt het gemakkelijker. Is dat niet het geval, dan moeten de specialisten van het letselschadebureau de schuld aantonen. Maak jij je echter vooral zorgen om jouw gezondheid. Dat is en blijft toch echt het belangrijkste.

Pin It on Pinterest