Vakantieweken Portugal

De beste gratis online horeca cursussen

Geplaatst op

Ben jij een echte horecatijger en wil je nog beter worden in je vak? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de beste online horeca cursussen die je gewoon gratis kunt doen. Door deze cursussen word je breder opgeleid als het gaat om horeca-activiteiten.

Udemy

Udemy is een platform die een handvol cursussen aanbiedt. De hoogst beoordeelde cursus die ze aanbieden is de bartendercursus. Tijdens deze cursus leer je over de kunst van het maken van een cocktail, wat de juiste recepten zijn en waar deze recepten vandaan komen. Wat je ook leert is wanneer je welk glas moet gebruiken, hoe je een cocktail moet schudden en wanneer je dit niet moet doen. Dit is de beste online horeca cursus op het moment en wij raden dus deze ook zeker aan.

Skillshare

Skillshare is een online horeca cursus die je leert over het maken van cocktails, verschillende geheimen in het vakgebied en hoe je moet omgaan met een likeurtje. Voor de rest leer je tijdens deze online cursus ook veel over verschillende wijnsoorten. Skillshare is een platform die niet alleen bedoeld is voor mensen die in de horeca werken, je kunt namelijk ook veel thuis doen.

ABC bartending school

De naam van dit platform zegt het al een beetje. Deze cursus is gericht voor mensen die achter de bar werken. Vooral in de hotel wereld wordt deze cursus vaak aangeraden. Onder andere gaat het niet alleen over het maken van cocktails, maar ook hoe je met verschillende klanten om moet gaan. Nadat je deze cursus hebt gehaald, dan kun je deze op je cv zetten als je in dit vakgebied werkt. Het is een erkend diploma.

Online bartending training

Online bartending training is ook gecreëerd voor bar- en barvrouwen of voor mensen die in opleiding hiervoor zijn. Deze cursus zal je ook alles leren over verschillende drankjes en hoe je formeel kunt blijven in de horeca. Formeel blijven in de horeca kan soms nog best wel lastig zijn, want je moet een beetje een evenwicht kunnen vinden, tussen formeel en gezellig en spontaan zijn. Deze cursus kan je hier alles over uitleggen. Hierin wordt ook besproken hoe belangrijk hygiëne is. En dat je bijvoorbeeld certificaten als het haccp nodig hebt in de horeca.

Gerelateerde berichten

De invloed van fotografie op de westerse cultuur

In deze blog willen we je graag meer vertellen over de invloed die de fotografie op de westerse cultuur heeft gehad. Zo krijg je een beter beeld wat...

Lees meer

Over ons

Portugal kan een prachtig vakantieland zijn voor de liefhebber. Lees snel verder in onze informatieve blogs om er meer over leren. Ook besteden we aandacht aan andere onderwerpen die met vakantie te maken hebben.

Contactgegevens

Via info @ vakantieweken-portugal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden